О нама

Zdravo

Ja sam Nebojša Spasić, vlasnik i direktor škole. Za trideset  godine koje sam proveo u obuci kandidata A,B,C kategorije, više stotina dece, odraslih polaznika, današnjih profesionalnih vozača prošlo je obuku  koju sam sprovodio.  Deca nekadašnjih mojih kandidata, kao i njihovi drugovi, prijatelji, rođaci, poklanjaju nam poverenje znajući da će ovde dobiti kvalitet zasnovan na iskustvu i stvarnoj posvećenosti da se stekne sigurnost i samopouzdanje u saobraćaju, obuka savlada i postane siguran i bezbedan vozač. I danas vršim obuku, upravljam školom i prenosim mlađim kolegama praktična znanja iz metodike obuke. Najbolja pohvala i potvrda za moj trud su zadovoljni polaznici, deca i njihovi roditelji. Zelim Vam pravi izbor jer vožnja se uči jednom a vozi se ceo život.

Auto škola Zeleni Talas škola za obuku vozača A1,A2,A , B, C i CE  kategorije iz Niša  je samostalna,licencirana, privatna auto škola,  ustanova koja uspešno postoji i radi 25tu godinu. Krajnji cilj škole je osposobljen kandidat za samostalno upravljanje bilo kojom kategorijom,  koji stečena znanja i razvijene veštine primenjuje prilikom samostalnog upravljanja tokom učesca u saobracaju. Na obuci kandidata iz programa osposobljavanja kandidata A1 kategorije, A2 kategorije, A kategorije,  B kategorije,C kategorije i CE kategorije  svake godine upiše se preko 100 kandidata , budućih vozača. Više od 3000 naših vozača je rezlutat od izuzetnog značaja. A 90%   naših vozača je aktivnih učesnika u saobraćaju našta smo mi ponosni  i većina njih je zahvaljujući tome obezbedilo sebi posao i brže uklapanje u radne procese,  a posebno naši vozači C kategorije koji su sada vozači teških teretnih kamiona  našta smo mi posebno i veoma ponosni.

Visoko obrazovani predavač teoretske obuke, uz primenu savremenih tehnologija u nastavi, doprinosi izuzetnom kvalitetu obuke.

Auto škola raspolaže stručnim i iskusnim instruktorima.

Kvalitetnim vozilima, savremenim kamionom i prikolicom i motociklima izuzetnih karakterstika .

Dođite da zajedno naučimo,  pobedimo zajedno sve prepreke.

Do odluke Uživajte u dobroj muzici i lepim stvarima dok ne odlučite da učite  sa nama.

ZelTal_Ikonica

Пронађите нас на мапи

 

  • Телефон           +381 (0) 18 4 219 607
  • Мобилни тел.    +381 (0) 64 3 606 606
  • Мобилни тел.    +381 (0) 64 23 22 877
  • Радно време:    10:00 -15:00    /понедељак – петак/
 • ZelTal_Ikonica
  Пронађите нас на мапи

 

5 thoughts on “О нама

Leave a Reply

Your email address will not be published.