O nama

O Auto školi Zeleni Talas školi za obuku vozača A1,A2,A, B, C i CE kategorije Niš

Auto škola Zeleni Talas škola za obuku vozača A1,A2,A , B, C i CE  kategorije iz Niša  je samostalna,licencirana, privatna auto škola,  ustanova koja uspešno postoji i radi 25tu godinu. Krajnji cilj škole je osposobljen kandidat za samostalno upravljanje bilo kojom kategorijom,  koji stečena znanja i razvijene veštine primenjuje prilikom samostalnog upravljanja tokom učesca u saobracaju. Na obuci kandidata iz programa osposobljavanja kandidata A1 kategorije, A2 kategorije, A kategorije,  B kategorije,C kategorije i CE kategorije  svake godine upiše se preko 100 kandidata , budućih vozača. Više od 3000 naših vozača je rezlutat od izuzetnog značaja. A 90%   naših vozača je aktivnih učesnika u saobraćaju našta smo mi ponosni  i većina njih je zahvaljujući tome obezbedilo sebi posao i brže uklapanje u radne procese,  a posebno naši vozači C kategorije koji su sada vozači teških teretnih kamiona  našta smo mi posebno i veoma ponosni.

. Auto škola raspolaže stručnim i iskusnim instruktorima,  kvalitetnim vozilima, savremenim kamionom i prikolicom i motociklima.

Visoko obrazovani predavači teoretske obuke, uz primenu savremenih tehnologija u nastavi, doprinose izuzetnom kvalitetu obuke.

ZelTal_Ikonica

Pronađite nas na mapi

 

  • Telefon           +381 (0) 18 4 219 607
  • Mobilni tel.    +381 (0) 64 3 606 606
  • Mobilni tel.    +381 (0) 64 23 22 877
  • Radno vreme:    09:00 – 17:00    /ponedeljak – petak/
 • ZelTal_Ikonica
  Pronađite nas na mapi

 

5 mišljenja na „O nama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *